Stelconplaten Venlo

Stelconplaten 200×200 leveren in Venlo, Limburg.

In samenwerking met Van Den Heuvel Grondverzet hebben wij 11 stelconplaten 200×200 met een dikte van 14 cm geleverd in Venlo.

De stelconplaten 200x200x14 mochten bij de rolpoort geleverd worden. De stelconplaten leggen verzorgde ze zelf. Door 3 blokjes tussen de stelconplaten te leggen kunnen ze met een heftruck verplaatst worden.

Stelconplaten kopen Venlo

Wij bieden een ruim assortiment stelconplaten welke wij direct uit voorraad kunnen leveren. Wij horen graag welke en hoeveel stelcon platen gewenst zijn. Waar en wanneer ze geleverd mogen worden en of er hulp gewenst is bij het leggen en eventueel grondwerk. 

ACTIE:
Betonplaten 200 x 200 cm – 14 cm dik voor €99,-

  • excl. btw
  • excl. transportkosten

Let op: wij leveren enkel A-kwaliteit betonplaten. Met B-keuze of gebruikte betonplaten doen wij niets qua inkoop en verkoop.

Meer dan 100 betonplaten kopen?
Dan maken wij graag een offerte op maat.

Stelconplaten 200x200

Stelconplaten 200×200 leveren in Venlo, Limburg.

In samenwerking met Van Den Heuvel Grondverzet hebben wij 11 stelconplaten 200×200 met een dikte van 14 cm geleverd in Venlo.

De stelconplaten 200x200x14 mochten bij de rolpoort geleverd worden. De stelconplaten leggen verzorgde ze zelf. Door 3 blokjes tussen de stelconplaten te leggen kunnen ze met een heftruck verplaatst worden.

Stelconplaten Kopen
Stelconplaten Venlo

Betonplaten Limburg

Betonplaten leveren en leggen in Limburg en Brabant.

Dankzij een samenwerking met Van Den Heuvel Grondverzet in Venlo kunnen wij naast de betonplaten leveren ook het benodigde grondwerk verzorgen en de betonplaten leggen. 

Stelconplaten Limburg

Betonplaat in tuin

Wil je betonplaten in de tuin? Ook dat kan! betonplaten terras en oprit.

Betonplaten zijn erg goed te gebruiken voor het aanleggen van een terras of oprit. Wel is het belangrijk om dan ook even goed te kijken naar de eventuele kans op verzakken.

Betonnen vloerplaten in een tuin is een lange termijn oplossing en een duurzame investering waar men (mits goed aangelegd) jarenlang voordelen van heeft. De betonplaten zijn leverbaar in diverse structuren, glad, stroef en decoratief. Het gebruik van betonplaten in een tuin als terras is vrijwel onderhoudsarm, geen oneffenheden of onkruidgroei en heeft een relatief hoge restwaarde.

Stelconplaten leggen

Stelconplaten leggen? Dan ben je bij 123 Keerwand aan het juiste adres. Wij kunnen stelconplaten leggen, keerwanden plaatsen en betonnen traptreden leveren en plaatsen. Dankzij diverse samenwerkingen kunnen wij betonplaten leggen in (bijna) heel Nederland.

Neem vrijblijvend contact op voor advies, of vraag direct een offerte aan voor de betonnen platen welke gewenst zijn. Geef zo nauwkeurig mogelijk aan welke oplossing je zoekt. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de gewenste betonnen elementen in kaart te brengen en de eventuele specifieke wensen/vereisten. Wij verwerken dit in een offerte op maat en na akkoord nemen wij contact op om de levering en eventueel de plaatsing in te plannen.

Stelconplaten Venlo

Wij hebben 11 stelconplaten 200×200 met een dikte van 14 cm geleverd in Venlo. De stelconplaten 200x200x14 mochten bij de rolpoort geplaatst worden.  Door 3 blokjes tussen de stelconplaten te leggen kunnen ze met een heftruck verplaatst worden.