Keerwanden plaatsen Limburg

Keerwanden plaatsen in Limburg.

In opdracht van Hecker Venlo en in samenwerking met Van Den Heuvel Grondverzet te Venlo hebben wij in totaal 14 keerwanden met een hoogte van 100 cm, 125 cm en 150 cm inclusief een betonnen hoekelement van 150 cm hoog mogen plaatsen in een tuin in Tegelen.

Al onze keerwanden zijn gewapend en standaard voorzien van 2 Starcon kogelkopankers om te hijsen. Uiteraard kunnen de keerwanden ook mechanisch of hydraulisch gehesen worden met een klem of ketting. 

Het plaatsen van keerwanden is een specialistische klus waar wij graag bij helpen. In de voorbereiding moet er onder meer rekening gehouden worden met de bodemopbouw, de onderbaan en het weer. Tijdens het plaatsen van de keerwanden is het materieel en de manier van de grond aanvullen erg belangrijk. 

Keerwanden plaatsen

Wij bieden een ruim assortiment keerwanden waarvan wij enkele populaire keerwanden direct uit voorraad kunnen leveren vanuit het depot in Limburg. Hierdoor kan aanzienlijk bespaard worden op de transportkosten!

Wij horen graag welke en hoeveel keerwanden gewenst zijn. Waar en wanneer ze geleverd mogen worden en of er hulp gewenst is bij het plaatsen van de keerwanden en eventueel benodigd grondwerk. 

Hulp of advies nodig?

Bij het kiezen van de juiste keerwanden moet je rekening houden met allerlei factoren. Wij adviseren hierin graag,

Keerwanden laten plaatsen Limburg

Keerwanden laten plaatsen Limburg

Keerwanden laten plaatsen in Limburg.

Bij dit project keerwanden laten plaatsen Limburg hebben wij in totaal 56 strekkende meter keerwanden met een hoogte van 100 cm, 125 cm en 150 cm inclusief een betonnen hoekelement van 150 cm hoog mogen leveren en plaatsen in Tegelen.

In de 56 strekkende meter keerwanden zat een betonnen hoekelement  van 15o cm hoog en 112 cm breed. De voeten van de geplaatste keerwanden zijn allemaal 85 cm lang en het gewicht van de gewapende keerwanden varieert van  is 1.239 kg tot 2.400 kg. Het totale gewicht van alle geleverde  keerwanden was 27,95 ton welke in een transport geleverd is in Tegelen.

L-elementen plaatsen

L-elementen plaatsen in Limburg.

Dankzij een samenwerking met Van Den Heuvel Grondverzet in Venlo kunnen wij naast de L-elementen leveren ook het benodigde grondwerk verzorgen en de L-elementen plaatsen. 

Keerwanden plaatsen prijs

Wil je betonnen keerwanden laten plaatsen? Ook dat verzorgen wij graag!

Betonnen keerwanden zijn erg goed te gebruiken om hoogteverschillen in een tuin op te vangen maar bijvoorbeeld ook als erfafscheiding. Om te bepalen welke keerwanden benodigd zijn voor een project zijn meerdere factoren van belang.  Om de kosten voor het plaatsen van de betonnen keerwanden te kunnen berekenen is een bezichtiging op locatie nodig. Is er grondverbetering nodig? Zijn er andere factoren waar rekening mee moet worden gehouden? Welk materieel/machines zijn nodig?

Zodra er een akkoord is wat betreft de prijzen van de benodigde keerwanden komen wij graag op locatie kijken en adviseren voor het plaatsen van de keerwanden

Keerwanden Plaatsen Limburg

Keerwanden plaatsen

Keerwanden plaatsen? Dan ben je bij 123 Keerwand aan het juiste adres. Wij kunnen keerwanden plaatsen, betonplaten leggen en betonnen traptreden leveren en plaatsen. Dankzij diverse samenwerkingen kunnen wij beton elementen plaatsen door bijna heel Nederland.

Neem vrijblijvend contact op voor advies, of vraag direct een offerte aan voor de betonnen L-elementen welke gewenst zijn. Geef zo nauwkeurig mogelijk aan welke oplossing je zoekt. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de gewenste betonnen elementen in kaart te brengen en de eventuele specifieke wensen/vereisten. Wij verwerken dit in een offerte op maat en na akkoord nemen wij contact op om de levering en eventueel de plaatsing in te plannen.

Hoogteverschil tuin keerwand
Wij hebben 7 keerwanden met een hoogte van 100 cm mogen plaatsen in een tuin in Maasbracht. Al onze keerwanden zijn voorzien van kogelopankers om te hijsen. Uiteraard kunnen de keerwanden ook mechanisch of hydraulisch gehesen worden.

Keerwanden plaatsen tuin
Wij hebben 18 strekkende meter keerwanden mogen plaatsen in een tuin in Venlo. Er was een hoekelement en 8 keerwanden van 175 cm hoog en 200 cm breed. De voet van deze keerwanden zijn 110 cm lang en het gewicht per keerwand is 1.488 kg.