Betonplaten

123 Keerwand levert en legt gewapende betonplaten door heel Nederland.

Alle betonplaten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit beton (C50/60), hebben een ronde vellingkant van 8 mm en zijn verkrijgbaar met en zonder gleuf (hijsvoorziening). De tolerantie in de lengte, breedte, dikte, vlakheid bovenzijde (t.o.v. het platte vlak) en scheluwte is 3 mm. In het diagonaal verschil 5 mm.

De matig stroeve erfverhardingsplaten zijn verkrijgbaar in de afmetingen 2 x 2 meter, 2 x 1,5 meter en 2 x 1 meter. 14 cm dik met een enkele laag wapening (B500) tot 15 ton aslast en 16 cm dik tot 20 ton aslast.

De lengtes van de zeer stroeve erfverhardingsplaten variëren van 80 cm tot 400 cm, 100 cm of 120 cm breed. De diktes variëren van 10 cm tot 16 cm met een aslast van 8,5 ton  tot 18 ton.

betonplaten limburg

Betonplaten 200x200x14

ACTIE:
Betonplaten 200 x 200 cm – 14 cm dik voor €99,-

  • excl. btw
  • excl. transportkosten

Let op: wij leveren enkel A-kwaliteit betonplaten. Met B-keuze of gebruikte betonplaten doen wij niets qua inkoop en verkoop.

Meer dan 100 betonplaten kopen?
Dan maken wij graag een offerte op maat.

Betonplaten kopen

Wil je betonplaten kopen? Wij hebben ze! 

De hoge betonkwaliteit van onze betonplaten met een enkel wapeningsnet maken ze zeer populaire als erfverhardingsplaten voor bijvoorbeeld een agrarisch bedrijf. De beton platen zijn ook zeer geschikt voor de toepassing in de openbare ruimte. De randen van een betonplaat zijn afgerond en afwerking kan matig en zeer stroef. Door het handige formaat zijn de terreinen en paden in een mum van tijd gebruiksklaar voor elke belasting. Het resultaat? Een sterke, veilige, diervriendelijke én goed schoon te houden betonplaat.

Technische specificaties

Matig en zeer stroef (NEN 2873)

XA1, XC4, XD3, XF3 en XS2.

Ronde vellingkant, 8 mm

Variërend van 8,5 tot 20 ton aslast.

Stelconplaten

Stelconplaten leveren en leggen in Limburg en Noord-Brabant.

Stelconplaten zijn er in veel soorten en maten en worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de verharding van een erf, bedrijfsterrein, sportveld of parkeerplaats. Wij bieden een ruim assortiment stelconplaten waarvan wij de meest gangbare en populaire stelconplaten direct uit voorraad kunnen leveren. Met onze snel geleverde en prijsgunstige gewapende betonplaten zijn we jou graag van dienst.

Stelconplaten kopen

Stelconplaten kopen? Dat kan! Wij kunnen direct uit voorraad leveren.

Stelconplaten zijn gemaakt van constructief gewapend beton en zijn in meerdere varianten en eigenschappen beschikbaar. Stelconplaten zijn duurzaam, slijtvast en in de standaard uitvoering berekend op een asdruk tot 20 ton. Een groot gedeelte van de stelconplaten kunne wij direct uit voorraad leveren.

De meest populaire stelconplaat is de stelconplaat 200×200×14 welk ook beschikbaar is in stelconplaten van 200x200x16 cm dik (20 ton aslast). Welke stelconplaten voor jouw project het meest geschikt zijn kan van verschillende factoren afhankelijk zijn. Wij adviseren graag over de verschillende eigenschappen van de stelconplaten. Maar bijvoorbeeld ook over de gelijkmatig dragende ondergrond die vereist is voor een erfverharding waar je jarenlang plezier van hebt.

Stelconplaten Limburg

Dankzij een samenwerking met Van Den Heuvel Grondverzet in Venlo kunnen wij naast diverse stelconplaten direct uit voorraad leveren, ook het benodigde grondwerk verzorgen en de stelconplaten leggen. 

Stelconplaten afmetingen

Stelconplaten afmetingen van 80 tot 400 cm, diktes 10, 12, 14 en 16 cm. 

De meest populaire stelconplaten zijn de stelconplaat 200×200, stelconplaat 200×150 en de stelconplaat 200×100. Deze leveren wij met een dikte van 14 cm (15 ton aslast) en 16 cm (20 ton aslast). De stelconplaten kunnen matig stroef en zeer stroef afgewerkt worden. De stelconplaten kunnen met gleuf (hijsvoorziening) worden geleverd, of zonder gleuf. In het laatste geval dienen de stelconplaten geplaatst te worden met zuignappen. 

Stelconplaten 200x200

Stelconplaten 200×200 is de grootste stelconplaat en ook de meest populaire stelconplaat. De stelconplaten 200×150 en de stelconplaat 100×100 zijn ook erg populair en eveneens beschikbaar in 14 en 16 cm dikte. De stelconplaat 80×120 cm met een dikte van 12 cm is de kleinste prefab betonplaat. De stelconplaat van 400×120 cm is de grootste.

Prefab betonplaat

Naast de populaire stelconplaten zijn er nog veel meer prefab betonplaten leverbaar welke als erfverharding kunnen worden gebruikt. 

De lengtes van de prefab betonplaten variëren van 120 cm tot 400 cm. De breedte van de prefab betonplaten variëren van 80 cm tot 120 cm. De sterkte van de prefab betonplaten variëren van 8,5 ton aslast tot 20 ton aslast.

betonplaat kopen

Betonplaat op maat

Is de gewenste betonplaat geen prefab afmeting? Geen probleem! In veel gevallen kunnen wij de gewenste betonplaten op maat leveren en leggen.

Stelconplaten leggen

Stelconplaten leggen? Dan ben je bij 123 Keerwand aan het juiste adres. Wij kunnen stelconplaten leggen, keerwanden plaatsen en betonnen traptreden leveren en plaatsen. Dankzij diverse samenwerkingen kunnen wij betonplaten leggen in (bijna) heel Nederland.

Neem vrijblijvend contact op voor advies, of vraag direct een offerte aan voor de betonnen platen welke gewenst zijn. Geef zo nauwkeurig mogelijk aan welke oplossing je zoekt. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de gewenste betonnen elementen in kaart te brengen en de eventuele specifieke wensen/vereisten. Wij verwerken dit in een offerte op maat en na akkoord nemen wij contact op om de levering en eventueel de plaatsing in te plannen.

Stelconplaten Venlo

Wij hebben 11 stelconplaten 200×200 met een dikte van 14 cm geleverd in Venlo. De stelconplaten 200x200x14 mochten bij de rolpoort geplaatst worden.  Door 3 blokjes tussen de stelconplaten te leggen kunnen ze met een heftruck verplaatst worden.

Werkwijze

Grondwerk

Grondwerk nodig? Wij helpen graag!

Leveren

Wij leveren betonplaten door heel Nederland.

Leggen

Wij leggen betonplaten door heel Nederland.

Interesse in onze diensten en nieuwsgierig naar onze prijzen? 

Wij leveren diverse betonplaten, keerwanden en betonnen traptreden direct uit voorraad. Omdat er velen verschillende afmetingen, specificaties en afwerkingen beschikbaar zijn werken wij niet met een prijslijst, maar is de prijs op aanvraag beschikbaar. 

Betonplaten tuin

Wil je betonplaten in de tuin? Ook dat kan en wordt steeds vaker gevraagd.

Betonplaten zijn namelijk goed te gebruiken voor het aanleggen van een terras of oprit. Wel is het belangrijk om dan ook even goed te kijken naar de eventuele kans op verzakken.

Betonplaten terras

De betonplaten zijn ook populair als terras.

Industrieplaten

Betonplaten worden ook wel industrieplaten genoemd.

betonplaat

Erfverhardingsplaten

Erfverharding met betonplaten is een lange termijn oplossing en een duurzame investering waar men (mits goed aangelegd) jarenlang voordelen van heeft.

Erfverhardingsplaten hebben een maximale aslast van 15 of zelfs 20 ton. De erfverhardingsplaten zijn leverbaar in een stroeve antislipstructuur wat fijn is voor het vee en de machines. Het gebruik van erfverhardingsplaten is vrijwel onderhoudsarm, geen oneffenheden of onkruidgroei en heeft een relatief hoge restwaarde.