Betonblokken

123 Keerwand levert en plaats betonblokken door heel Nederland.

Alle betonblokken zijn gemaakt van een hoge kwaliteit beton geproduceerd met schone grondstoffen en zijn verkrijgbaar met en zonder sleuven. (hijsvoorziening).

De betonblokken zijn verkrijgbaar in de afmetingen 160 x 80 x 80 cm (2.400 kg), 160 x 80 x 40 (1.200 kg), 80 x 80 x 80 cm (1.200 kg) en 40 x 80 x 80 cm (600 kg).

Donec suscipit velit id ex efficitur rutrum. Curabitur id rhoncus eros. Sed sit amet porta dolor. Mauris elit ante, imperdiet id tempor vel, dignissim ut libero. Cras id massa vulputate, rutrum ex eu, faucibus eros. Nulla eget magna sem. Maecenas mattis imperdiet justo, sed pharetra purus semper efficitur. Curabitur in diam ac quam ullamcorper volutpat eget a nunc. Morbi nulla ante, ornare vitae lobortis in, molestie eu augue. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae;

betonplaten limburg

Betonblokken 160x80x80

ACTIE:
Stapelbare betonblokken 160 x 80 x 80 cm voor €99,-

  • excl. btw
  • excl. transportkosten

Let op: wij leveren enkel A-kwaliteit betonblokken geproduceerd met schone grondstoffen. Met B-keuze of gebruikte betonblokken doen wij niets qua inkoop en verkoop.

Meer dan 100 betonblokken kopen?
Dan maken wij graag een offerte op maat.

Betonblokken kopen

Wil je stapelbare betonblokken kopen? Wij hebben ze! 

De hoge kwaliteit van onze betonblokken geproduceerd van enkel schone materialen zijn eenvoudig stapelbaar en beschikbaar in 4 verschillende afmetingen.

Donec suscipit velit id ex efficitur rutrum. Curabitur id rhoncus eros. Sed sit amet porta dolor. Mauris elit ante, imperdiet id tempor vel, dignissim ut libero. Cras id massa vulputate, rutrum ex eu, faucibus eros. Nulla eget magna sem. Maecenas mattis imperdiet justo, sed pharetra purus semper efficitur. Curabitur in diam ac quam ullamcorper volutpat eget a nunc. Morbi nulla ante, ornare vitae lobortis in, molestie eu augue. Vestibulum ant.

Technische specificaties

Matig en zeer stroef (NEN 2873)

XA1, XC4, XD3, XF3 en XS2.

Ronde vellingkant, 8 mm

Variërend van 8,5 tot 20 ton aslast.

Megablokken

Megablokken leveren en plaatsen door heel Nederland.

Stelconplaten zijn er in veel soorten en maten en worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de verharding van een erf, bedrijfsterrein, sportveld of parkeerplaats. Wij bieden een ruim assortiment stelconplaten waarvan wij de meest gangbare en populaire stelconplaten direct uit voorraad kunnen leveren. Met onze snel geleverde en prijsgunstige gewapende betonplaten zijn we jou graag van dienst.

Megablokken kopen

Betonblok kopen? Wij kunnen direct uit voorraad leveren.

Stelconplaten zijn gemaakt van constructief gewapend beton en zijn in meerdere varianten en eigenschappen beschikbaar. Stelconplaten zijn duurzaam, slijtvast en in de standaard uitvoering berekend op een asdruk tot 20 ton. Een groot gedeelte van de stelconplaten kunne wij direct uit voorraad leveren.

De meest populaire stelconplaat is de stelconplaat 200×200×14 welk ook beschikbaar is in stelconplaten van 200x200x16 cm dik (20 ton aslast). Welke stelconplaten voor jouw project het meest geschikt zijn kan van verschillende factoren afhankelijk zijn. Wij adviseren graag over de verschillende eigenschappen van de stelconplaten. Maar bijvoorbeeld ook over de gelijkmatig dragende ondergrond die vereist is voor een erfverharding waar je jarenlang plezier van hebt.

Stelconplaten Limburg

Dankzij een samenwerking met Van Den Heuvel Grondverzet in Venlo kunnen wij naast diverse stelconplaten direct uit voorraad leveren, ook het benodigde grondwerk verzorgen en de stelconplaten leggen. 

Betonblok afmetingen

Stelconplaten afmetingen van 80 tot 400 cm, diktes 10, 12, 14 en 16 cm. 

De meest populaire stelconplaten zijn de stelconplaat 200×200, stelconplaat 200×150 en de stelconplaat 200×100. Deze leveren wij met een dikte van 14 cm (15 ton aslast) en 16 cm (20 ton aslast). De stelconplaten kunnen matig stroef en zeer stroef afgewerkt worden. De stelconplaten kunnen met gleuf (hijsvoorziening) worden geleverd, of zonder gleuf. In het laatste geval dienen de stelconplaten geplaatst te worden met zuignappen. 

Megablokken 160x80x80

Stelconplaten 200×200 is de grootste stelconplaat en ook de meest populaire stelconplaat. De stelconplaten 200×150 en de stelconplaat 100×100 zijn ook erg populair en eveneens beschikbaar in 14 en 16 cm dikte. De stelconplaat 80×120 cm met een dikte van 12 cm is de kleinste prefab betonplaat. De stelconplaat van 400×120 cm is de grootste.

Stapelbare betonblokken

Naast de populaire stelconplaten zijn er nog veel meer prefab betonplaten leverbaar welke als erfverharding kunnen worden gebruikt. 

De lengtes van de prefab betonplaten variëren van 120 cm tot 400 cm. De breedte van de prefab betonplaten variëren van 80 cm tot 120 cm. De sterkte van de prefab betonplaten variëren van 8,5 ton aslast tot 20 ton aslast.

betonplaat kopen

Betonplaat op maat

Is de gewenste betonplaat geen prefab afmeting? Geen probleem! In veel gevallen kunnen wij de gewenste betonplaten op maat leveren en leggen.

Stelconplaten leggen

Stelconplaten leggen? Dan ben je bij 123 Keerwand aan het juiste adres. Wij kunnen stelconplaten leggen, keerwanden plaatsen en betonnen traptreden leveren en plaatsen. Dankzij diverse samenwerkingen kunnen wij betonplaten leggen in (bijna) heel Nederland.

Neem vrijblijvend contact op voor advies, of vraag direct een offerte aan voor de betonnen platen welke gewenst zijn. Geef zo nauwkeurig mogelijk aan welke oplossing je zoekt. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de gewenste betonnen elementen in kaart te brengen en de eventuele specifieke wensen/vereisten. Wij verwerken dit in een offerte op maat en na akkoord nemen wij contact op om de levering en eventueel de plaatsing in te plannen.

Stelconplaten Venlo

Wij hebben 11 stelconplaten 200×200 met een dikte van 14 cm geleverd in Venlo. De stelconplaten 200x200x14 mochten bij de rolpoort geplaatst worden.  Door 3 blokjes tussen de stelconplaten te leggen kunnen ze met een heftruck verplaatst worden.

Werkwijze

Grondwerk

Grondwerk nodig? Wij helpen graag!

Leveren

Wij leveren betonplaten door heel Nederland.

Plaatsen

Wij plaatsen betonblokken door heel Nederland.

Interesse in onze diensten en nieuwsgierig naar onze prijzen? 

Wij leveren diverse betonplaten, keerwanden en betonnen traptreden direct uit voorraad. Omdat er velen verschillende afmetingen, specificaties en afwerkingen beschikbaar zijn werken wij niet met een prijslijst, maar is de prijs op aanvraag beschikbaar. 

Betonblokken tuin

Wil je betonplaten in de tuin? Ook dat kan en wordt steeds vaker gevraagd.

Betonplaten zijn namelijk goed te gebruiken voor het aanleggen van een terras of oprit. Wel is het belangrijk om dan ook even goed te kijken naar de eventuele kans op verzakken.

Betonblokken buiten

De betonplaten zijn ook populair als terras.

Industrieplaten

Betonplaten worden ook wel industrieplaten genoemd.

betonplaat

Erfverhardingsplaten

Erfverharding met betonplaten is een lange termijn oplossing en een duurzame investering waar men (mits goed aangelegd) jarenlang voordelen van heeft.

Erfverhardingsplaten hebben een maximale aslast van 15 of zelfs 20 ton. De erfverhardingsplaten zijn leverbaar in een stroeve antislipstructuur wat fijn is voor het vee en de machines. Het gebruik van erfverhardingsplaten is vrijwel onderhoudsarm, geen oneffenheden of onkruidgroei en heeft een relatief hoge restwaarde.